Mαρτίνς: Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε την Ομόνοια

Ποδόσφαιρο
Mαρτίνς: Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε την Ομόνοια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για το αυριανό ματς στη Λευκωσία…

Ο Oλυμπιακός φιλοξενείται στο ΓΣΠ της Λευκωσίας από την Ομόνοια (29/9, 22:00) στη ρεβάνς της νίκης με 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης με ξεκάθαρο στόχο να προκριθεί από τα playoffs στους ομίλους του Champions League.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν θα υποτιμήσουν την κυπριακή ομάδα, το εγκώμιο της οποίας έπλεξε.

"Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος έχουμε άλλο τόσο να παίξουμε. Δεν θα μείνουμε στο 0-0 δεν είναι στην… ταυτότητά να παίζουμε για να κρατήσουμε το σκορ. Η Ομόνοια έχει χαρακτήρα και δεν πρόκειται να την υποτιμήσουμε. Είναι ο στόχος να προκριθούμε στους ομίλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα, ήμασταν κοντά στα στάνταρ μας. Στο τελευταίο ματς παίξαμε καλύτερα. Η Ομόνοια έχει περισσότερο ρυθμό αυτήν την εποχή γιατί έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια. Πολλοί σύλλογοι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω του κορονοϊού", υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο κρούσματα στην Ομόνοια:

"Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι παίκτες είναι αυτοί. Εμείς μόλις δούμε την αποστολή τους θα ξέρουμε ποιοι θα λείπουν και ποιοι θα τους αντικαταστήσουν. Δεν μας ανησυχεί. Αυτό που μας ανησυχεί είναι πως είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή και μπορεί να παίξει γρήγορα. Παράλληλα θα παίξει στην έδρα της και σίγουρα αυτό θα παίξει τον ρόλο του".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News