Μπαρτσελόνα: Το τελευταίο «αντίο» του Λουίς Σουάρες

Ποδόσφαιρο
Μπαρτσελόνα: Το τελευταίο «αντίο» του Λουίς Σουάρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχρότητα με Μπαρτομέου αλλά και συγκίνηση κατά την αποχώρηση του 33χρου

Το κεφάλαιο «Μπαρτσελόνα» για τον Λουίς Σουάρες ολοκληρώθηκε. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Καταλανών, σκοράροντας 198 γκολ σε 283 εμφανίσεις, βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να τους αποχαιρετήσει, καθώς τα έχει βρει σε όλα προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο φάνηκε ότι το κλίμα ήταν ψυχρό και τεταμένο λόγω της μεγάλης κόντρας που έχει με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Σε βαθμό που ο Σουάρες έφτασε σε σημείο να αρνηθεί να βγάλει αποχαιρετιστήρια φωτογραφία με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, ενώ όταν μίλαγε δεν του έριχνε... ματιά.

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που δεν έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο των Καταλανών. Ούτε ο Λιονέλ Μέσι που έχει παραμείνει, ούτε ο Ράκιτιτς που αποχώρησε και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές που τον θεωρούν υπαίτιο για την κατρακύλα της ομάδας και τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Λίγο αργότερα ο 33χρονος «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να αποχωρεί από το προπονητικό κέντρο, φανερά συγκινημένος και πιθανότατα δακρυσμένος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News