default-image

Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ από το Champions League

Ποδόσφαιρο
Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ από το Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του αποκλείστηκε λόγω κορωνοϊού στα χαρτιά και ο Ρουμάνος τεχνικός τα έβαλε με τους διοργανωτές …

Η Αλ Χιλάλ υποδεχόταν την Σαμπάμπ Αλ Αχλί για την έκτη αγωνιστική του ασιατικού Champions League. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου με αρκετά κρούσματα κορωνοϊού δεν της επέτρεψαν να κατεβάσει μία κανονική ομάδα, κάτι που προκάλεσε τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση στα χαρτιά.

Το ασιατικό Champions League με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι η Αλ Χιλάλ δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον αριθμό των 13 ποδοσφαιριστών, βάσει κανονισμών, και θεωρείται ότι η ομάδα του Λουτσέσκου αποσύρθηκε από την διοργάνωση.

Αμέσως μετά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα έβαλε με τους διοργανωτές: "Είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε βιασύνη, η διοργάνωση τελειώνει τον Δεκέμβριο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρεθούμε στο γήπεδο, με 9 παίκτες.

Το Champions League χωρίζεται σε δύο περιοχές, Ανατολή και Δύση. Στην Ανατολή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να παίζουν, θα το κάνουν σε έναν μήνα. Eμάς γιατί μας αποκλείουν; Είμαστε η Αλ Χιλάλ, η πρωταθλήτρια. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτήν την διοργάνωση".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News