default-image

100 εκ. ευρώ και παίκτες δίνει η Σίτι για τον Μέσι

Ποδόσφαιρο
100 εκ. ευρώ και παίκτες δίνει η Σίτι για τον Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικό έμψυχο δυναμικό δίνει ως αντάλλαγμα η ομάδα του Μάντσεστερ…

Έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» για τον Λιονέλ Μέσι είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», οι «πολίτες» έχουν μελετήσει ήδη όλα τα οικονομικά δεδομένα και θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν στον ισπανικό σύλλογο μέχρι 100 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά.

Η αγγλική ομάδα γνωρίζει ωστόσο ότι τα 100 εκατομμύρια δεν είναι αρκετά για να πείσουν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Έτσι, η ομάδα του Μάντσεστερ θα προτείνει στους Καταλανούς έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να τους πείσει να παραχωρήσουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι έτοιμη να προσφέρει στους «μπλαουγκράνα» τον Πορτογάλο μέσο Μπερνάρντο Σίλβα, τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γκαμπριέλ Ζεσούς και τον Ισπανό αμυντικό Έρικ Γκαρθία. Έτσι θα επιχειρήσει η Μάντσεστερ Σίτι να δελεάσει την ισπανική ομάδα.

Οι «πολίτες» αναμένεται να ξεκινήσουν επίσημα τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μέσι τις προσεχείς ημέρες και θα στείλουν αντιπροσώπους στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: sport-fm.gr

Photo: sportsnet.ca 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News