Διεθνές Ποδόσφαιρο

Στην UEFA σκέφτονται προκριματικά Champions και Εuropa στην Κύπρο

Τι αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία για το ενδεχόμενο αυτό…


Για όλα τα ενδεχόμενα ετοιμάζονται οι άνθρωποι της UEFA αφού κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με τον κορονοϊό. Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζουν λύσεις για τους προκριματικούς αγώνες του Champions και του Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι και στις δύο διοργανώσεις οι αγώνες των προκριματικώνθα είναι μονοί. Εξαιρούνται οι αναμετρήσεις που θα κρίνουν την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά, ο πρώτος προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθεί στις 18/19 Αυγούστου, στις 25/26 Αυγούστου ο δεύτερος προκριματικός, στις 15/16 Σεπτεμβρίου ο τρίτος προκριματικός, ενώ τα playoffs θα πραγματοποιηθούν στις 22/23 Σεπτεμβρίου και στις 29/30 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες του Europa League, ο πρώτος προκριματικός γύρος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου, ο δεύτερος στις 17 Σεπτεμβρίου, ο τρίτος στις 24 Σεπτεμβρίου και τα playoffs της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνουν την 1η Οκτωβρίου.

Για το θέμα τοποθετήθηκε η ΚΟΠ. Η Κυπριακή Ομοσπονδία γνωρίζει για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και περιμένει τις εξελίξεις: "Το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο, διερευνά η UEFA. Το θέμα τέθηκε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Υπουργό Υγείας, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορες πτυχές που θα πρέπει να εξετάσουν. Το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στη χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορωνοϊό, ασφαλής προορισμός".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια