Η Μπαρτσελόνα στηρίζει τον Κίκε Σετιέν

Ποδόσφαιρο
Η Μπαρτσελόνα στηρίζει τον Κίκε Σετιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το ραντεβού που έγινε με τον Μπαρτομέου…

Η εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα και η απώλεια του τίτλου στην Primera Division βάρυνε ακόμη περισσότερο το -ήδη βαρύ- κλίμα για τον Κίκε Σετιέν στην Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει τους μπλαουγκράνα στον τρίτο διαδοχικό τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τις εμφανίσεις της ομάδας να είναι κακές μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού.

Παρότι η... μουρμούρα για εκείνον ήταν πολύ έντονη (ο Λιονέλ Μέσι πέταξε το "καρφί" του μετά την εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα), ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή του συλλόγου. Η συνάντηση που πραγματοποίησαν οι δύο άνδρες έβγαλε "άσπρο καπνό" πολύ γρήγορα.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας, πάρθηκε η απόφαση για παραμονή του Κίκε Σετιέν στο "τιμόνι" της Μπαρτσελόνα -τουλάχιστον- μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Πράγμα που σημαίνει πως ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει τους μπλαουγκράνα στο υπόλοιπο του Champions League.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα εκκρεμεί να δώσει τον δεύτερο αγώνα για τη φάση των "16" απέναντι στη Νάπολι (1-1 το πρώτο παιχνίδι), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει είτε την Μπάγερν είτε την Τσέλσι στους "8" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News