default-image

Στόιτσκοφ: Θα έδινα τη "Χρυσή Μπάλα" που πήρα για να πάρει Μουντιάλ ο Μέσι

Ποδόσφαιρο
Στόιτσκοφ: Θα έδινα τη "Χρυσή Μπάλα" που πήρα για να πάρει Μουντιάλ ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βούλγαρος έδειξε την αγάπη του για τον Αργεντινό...

O Χρίστο Στόιτσκοφ θαυμάζει τον Λιονέλ Μέσι όλα αυτά τα χρόνια και βρήκε την ευκαιρία να δείξει την αγάπη του  με μία άκρως εντυπωσιακή δήλωση."Για να δω έναν φίλο, όπως ο Λίο, χαρούμενο, και να σταματήσει να υποφέρει τόσο πολύ που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, θα άλλαζα τη Χρυσή Μπάλα, που πήρα το 1994, για να τον δω παγκόσμιο πρωταθλητή.

Πάντα όταν χάνει την ομάδα της Αργεντινής, ο Μέσι φταίει για όλα και ποτέ δεν μιλούν για εκείνους που είναι δίπλα του και αποτυγχάνουν και αυτοί".

Παράλληλα σχολίασε την επικείμενη για τη Μπάρτσα μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνεζ...

"Είναι πολύ εύκολο να έχεις επιτυχία στην Μπαρτσελόνα. Αρκεί να έχεις χαρακτήρα, υπευθυνότητα. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα είναι τυχερός να έχει δύο άτομα μπροστά του που θα είναι σημαντικοί για την αθλητική καριέρα του, τους Μέσι και Σουάρες. Θα είναι τυχερός που ο Λουίς Σουάρες θα μπορεί να του μάθει τόσα πολλά. Για μένα ο Λουίς είναι και θα είναι το καλύτερο "9άρι" που έχει περάσει από την Μπαρτσελόνα σε όλη την ιστορία της για τους στόχους και τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Θα είναι σημείο αναφοράς για τον Μαρτίνες αν γίνει το deal".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News