default-image

Ιταλία: Το ποδόσφαιρο ζει, απόψε Γιουβέντους-Μίλαν!

Ποδόσφαιρο
Ιταλία: Το ποδόσφαιρο ζει, απόψε Γιουβέντους-Μίλαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα μεγάλο ντέρμπι για το Κύπελλο η επανέναρξη της δράσης στο ιταλικό ποδόσφαιρο

Η Ιταλία επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία τριών μηνών ελέω του φονικού κορωνοϊού που σάρωσε τη χώρα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο και το Κύπελλο Ιταλίας είναι εκείνο που θα κάνει την αρχή, με Γιουβέντους και Μίλαν να βρίσκονται απόψε στη σέντρα!

Τα πρώτα παιχνίδια για τους «4» του Coppa Italia είχαν διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς προγραμματίζονταν για το διάστημα 4-5 Μαρτίου, ωστόσο το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και το επακόλουθο "lockdown" «πάγωσε» τα πάντα στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Σιγά-σιγά, ωστόσο, η γειτονική χώρα ξεπέρασε τις επιπτώσεις της COVID-19, με αποτέλεσμα οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη... δράση.

Απόψε και αύριο διεξάγονται οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης και οι νικήτριες ομάδες των ζευγαριών θα πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (17/6), στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Στον πρώτο ημιτελικό, η Γιουβέντους υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Μίλαν στο Τορίνο και έχει ένα μικρό προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει στην πρώτη αναμέτρηση στο Μιλάνο (1-1), με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες, ύστερα από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας, να είναι το μεγάλο... ερωτηματικό. Στο άλλο ζευγάρι, η Νάπολι φιλοξενεί το αύριο την ίδια ώρα την Ίντερ, με στόχο να διαφυλάξει το προβάδισμα πρόκρισης που έχει αποκτήσει μετά τη νίκη της με 1-0 στο Μιλάνο.

Σημειώνεται ότι στους ημιτελικούς (αλλά και στον τελικό) δεν θα υπάρξει παράταση και, σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί νικητής στα 90 λεπτά, οι ομάδες θα «λύσουν τις διαφορές τους» απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News