Διεθνές Ποδόσφαιρο

Champions League: Τα σενάρια για τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί...

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξει συνέχεια...

To Champions League θα ολοκληρωθεί. Με ποιον τρόπο όμως;

Σύμφωνα με την ισπανική "AS" οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επεξεργάζονται διάφορα σενάρια και η καταληκτική ημερομηνία για την οριστική απόφαση είναι η 17η Ιουνίου. Η αλήθεια είναι πως ο κορονοϊός διαφέρει από χώρα σε χώρα και δεν αντιμετωπίζουν όλες το ίδιο πρόβλημα, κάτι που δυσκολεύει την τελική απόφαση της UEFA.

Το ένα σενάριο, το οποίο έχει και τις λιγότερες πιθανότητες, είναι να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες όπως μέχρι σήμερα. Εν ολίγοις, να ολοκληρωθεί η φάση των "16" και μετέπειτα να γίνουν διπλοί αγώνες σε προημιτελικά και ημιτελικά στις έδρες της κάθε ομάδας, προτού φτάσουμε στον τελικό, που φέτος είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει η πόλη. Το Μόναχο και η Λισσαβώνα αποτελούν εναλλακτικές επιλογές. Το δεύτερο σενάριο είναι η διεξαγωγή Final-4 και αυτό φέρεται να συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες στην παρούσα φάση, χωρίς όμως να έχει "κλειδώσει" αυτή η λύση. Όταν φτάσουμε στα ημιτελικά, να επιλεχθεί μια ουδέτερη έδρα, να γίνουν οι δυο ημιτελικοί και μετέπειτα ο τελικός στο ίδιο γήπεδο. Δεδομένα οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αυτό πρέπει να διευκρινιστεί.

Το τρίτο σενάριο είναι το Final-8. Σε αυτή την περίπτωση, οι ομάδες που θα έχουν φτάσει στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα βρεθούν σε μια πόλη που θα επιλεχθεί από τους ανθρώπους της UEFA, θα δώσουν μονούς αγώνες σε οκτάδα και τετράδα και θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια