Διεθνές Ποδόσφαιρο

Από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα η Premier League

Στόχος να γίνουν και τα 92 παιχνίδια μέσα σε εύλογο διάστημα…

Η Premier League θα επανεκκινήσει και στόχος είναι να καλυφθούν και τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν, πάντα με γνώμονα να τηρούνται και όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό. Αυτό σημαίνει πως η τηλεόραση θα πάρει... φωτιά, αφού θα δείχνει παιχνίδια το ένα μετά το άλλο.

Η Mirror αναφέρει πως το πλάνο είναι τα Σάββατα και τις Κυριακές να ξεκινάει η δράση στις 14:00 και να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα. Εν ολίγοις να έχει πέντε παιχνίδια τη μια ημέρα και πέντε την άλλη, ώστε μέσα στον Αύγουστο να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα. Το πρώτο θα ξεκινάει 14:00 και τα άλλα ματς θα είναι στις 16:00, στις 18:00, στις 20:00 και στις 22:00.

Κατά βάση οι αγώνες θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα, ενώ υπάρχει πίεση από τα κανάλια και για μεσοβδόμαδη δράση στα πρότυπα του Champions League, με αγώνες στις 20:00 και στις 22:00. Στόχος της Premier League είναι να μείνουν Sky, BT Sport Amazon χαρούμενοι, διότι αποτελούν βασικούς "αιμοδότες" του πρωταθλήματος.

Ομαδικές προπονήσεις
Εν τω μεταξύ, τη μετάβαση στη δεύτερη φάση επιστροφής στις προπονήσεις ανακοίνωσε η Premier League, καθώς λήφθηκε ομόφωνα η απόφαση για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση:
"Ψηφίστηκε σήμερα ομόφωνα για να ξαναρχίσουν τις προπονήσεις με επαφή, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την επανεκκίνηση της Premier League όταν αυτό κριθεί ασφαλές. Οι ομάδες μπορούν τώρα να προπονούνται σε ομαδικό πρόγραμμα - επιτρεπομένων των τάκλιν - ελαχιστοποιώντας κάθε περιττή στενή επαφή.


Προτεραιότητα της Premier League είναι η υγεία και η ευημερία όλων των συμμετεχόντων. Υπάρχουν αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα που διασφαλίζουν ότι το προπονητικό κέντρο είναι το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον και οι παίκτες και το προσωπικό θα συνεχίσουν να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορονοϊό δύο φορές την εβδομάδα. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται όπως και οι εργασίες για τη συνέχιση της σεζόν όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια