default-image

Bundesliga: Συστάσεις για τους... θερμούς πανηγυρισμούς

Ποδόσφαιρο
Bundesliga: Συστάσεις για τους... θερμούς πανηγυρισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συστάσεις στους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν τους κανόνες και στους πανηγυρισμούς τους

Οι περισσότεροι σεβάστηκαν σε απόλυτο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού στην επιστροφή σε δράση της Bundesliga. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που τα ξέχασαν γρήγορα.

Για παράδειγμα οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα τα έκαναν όλα λάθος μετά από το 0-3 στην έδρα της Χόφενχαϊμ, δίνοντας το κακό παράδειγμα σε όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής λίγκας (DFL), Ρόμπερτ Κλάιν. "Υπάρχουν σαφείς οδηγίες που πρέπει να γίνονται σεβαστές. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι, με τον ενθουσιασμό ενός τέρματος, ίσως μερικές φορές οι παίκτες να έρχονται πιο κοντά.

Οι σύλλογοι δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές και τους υπενθυμίζουν καθημερινά τι πρέπει να γίνει, ώστε να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα για ένα δεύτερο παιχνίδι, μετά για ένα τρίτο, και να τελειώσουμε τη σεζόν" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε εάν θα τον ακούσουν οι παίκτες. Μην ξεχνάμε ότι την επόμενη αγωνιστική υπάρχει και το ντέρμπι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπαγερν (26/05).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News