default-image

Αγγλία: Πάει μία εβδομάδα αργότερα η σέντρα στην Premier League

Ποδόσφαιρο
Αγγλία: Πάει μία εβδομάδα αργότερα η σέντρα στην Premier League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19 Ιουνίου πιθανότατα η επανεκκίνηση στη δράση

Το πρωτάθλημα στην Αγγλία ήταν να ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου, όμως πιθανότατα η επανεκκίνηση θα γίνει τελικά μία εβδομάδα αργότερα.

Αυτό ήταν το τελικό συμπέρασμα, από την τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των 20 ομάδων με παράγοντες της Premier League, γιατρούς και εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Οι παίκτες εξέφρασαν ανοιχτά τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, ειδικά για τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν τα μέλη των οικογενειών τους. Ενημερώθηκαν πως σε περίπτωση νέου κρούσματος, δεν θα μπαίνει σε καραντίνα όλη η ομάδα, παρά μόνο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Ο Γκόρντον Τέιλορ, διευθύνων σύμβουλος της Ομοσπονδίας των Ποδοσφαιριστών δήλωσε πως "κανένας παίκτης δεν θα αναγκαστεί να επιστρέψει, εαν δεν το επιθυμεί. Όλα θα εξεταστούν με προσοχή, σύμφωνα με κάθε περίπτωση ξεχωριστά".

Στη συζήτηση τέθηκε ακόμα και το ζήτημα ευάλωτων παικτών, όπως για παράδειγμα αυτών που έχουν άσθμα.

Στην αντίστοιχη τηλεδιάσκεψη των προπονητών, ο Μουρίνιο ήταν αυτός που ζήτησε πιο έντονα την παράταση για την επιστροφή, ούτως ώστε να έχουν οι παίκτες τη δυνατότητα να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να μην έχουν προβλήματα με τραυματισμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News