Τούρκος ποδοσφαιριστής σκότωσε το γιo του

Ποδόσφαιρο
Τούρκος ποδοσφαιριστής σκότωσε το γιo του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένη η Τουρκία από την ομολογία του Τζεβχέρ Τοκτάς…

Ένα άγριο κι αποτρόπαιο έγκλημα εξιχνιάστηκε την Τρίτη (12/5) στην Τουρκία, καθώς ο 32χρονος Τούρκος αμυντικός, Τζεβχέρ Τοκτάς, ομολόγησε τη δολοφονία του γιου του.

Ο πεντάχρονος γιος του στόπερ της Μπούρσα Γιλντιρίμ (συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα) διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στις 23 Απριλίου με υψηλό πυρετό και συμπτώματα κορωνοϊού.

Μετά από λίγες ώρες ο Τζεβχέρ Τοκτάς φώναξε τους γιατρούς στο δωμάτιο του νοσοκομείου της Προύσσας λέγοντας ότι έχει έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γιατροί στην αρχή θεώρησαν ότι ο γιος του Τζεβχέρ Τοκτάς κατέληξε από αίτια σχετιζόμενα με τον κορωνοϊό.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά του: "Έβαλα το μαξιλάρι στο κεφάλι του και τον έσφιξα για δεκαπέντε λεπτά χωρίς να σταματήσω. Αντέδρασε λίγο.

Όταν σταμάτησε να κινείται, πήρα το μαξιλάρι και στη συνέχεια φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευτούν τίποτα. Ποτέ δεν τον ήθελα, από τη γέννησή του. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα είναι γιατί δεν τον αγαπούσα. Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News