Διεθνές Ποδόσφαιρο

Αγγλία: Το καλεντάρι ενόψει της… σέντρας στην Premier League

Το σχέδιο για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου

Στα μέσα Ιουνίου σχεδιάζουν την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, με επίκεντρο φυσικά την Premier League.

Σε αυτή τους την προσπάθεια, έχουν δημιουργήσει ένα καλεντάρι και έχουν οριστικοποιήσει κάποιες τηλεδιασκέψεις τις επόμενες ημέρες, οι οποίες θα είναι κρίσιμες ενόψει του restart. Όπως φυσικά κρίσιμη θα είναι και η σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Στις 13 Μαΐου θα υπάρξει συνάντηση της ένωσης ποδοσφαιριστών με την ένωση προπονητών, ώστε να συζητήσουν για το πρωτόκολλο υγείας. Μία ημέρα αργότερα (14) οι εκπρόσωποι των δύο ενώσεων θα τα πούνε για το ίδιο θέμα, με την Premier League. Στις 14 Μαΐου αναμένεται επίσης να υπάρξει σύσκεψη μεταξύ των ποδοσφαιρικών αρχών και του υπουργού πολιτισμού.

Την Δευτέρα 18 Μαΐου θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη στην Premier League με τις ομάδες, ενώ πιθανότατα την ίδια ημέρα οι προπονήσεις θα αρχίσουν να γίνονται σε γκρουπ ορισμένων ατόμων. Μία εβδομάδα αργότερα, στις 25 Μαΐου θα πρέπει να δηλωθεί στην UEFA η οριστική απόφαση της ομοσπονδίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την 1η του Ιούνη η αγγλική κυβέρνηση δήλωσε πως θα επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα ο επαγγελματικός αθλητισμός, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, στις 12 Ιουνίου θα υπάρξει σέντρα ξανά και η συνέχεια στη φετινή σεζόν της Premier League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια