Η Μαρσέιγ εκτιμά στα 7 εκ. ευρώ τον Γιαννούλη

Ποδόσφαιρο
Η Μαρσέιγ εκτιμά στα 7 εκ. ευρώ τον Γιαννούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα της Γαλλικής ομάδας σύμφωνα με δημοσιεύματα…

Ένα ακόμη σενάριο, από τα πολλά που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη και ομάδα από τη Γαλλία. Μετά τη Ρεν φαίνεται, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, πως και η Μαρσέιγ έχει στη λίστα της τον Έλληνα αμυντικό.

"Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ Άντονι Θουμπιθαρέτα μπορεί να βρήκε ένα σπάνιο μαργαριτάρι στην Ελλάδα". Πράγματι σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την Μαρσέιγ, οι άνθρωποι της τσεκάρουν τον 24χρονο, Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει καλή εντύπωση στη Μαρσέιγ, γιατί εκτός των άλλων και η τιμή της απόκτησης του δεν θα ξεπεράσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι μια καλή κίνηση ενόψει μεταγραφών του καλοκαιριού, ωστόσο η Μαρσέιγ θα πρέπει να παραχωρήσει παίκτες πριν προχωρήσει στην απόκτηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού. Δυστυχώς έτσι θα κινηθούν οι μεταγραφές της αυτή την περίοδο" αναφέρει το δημοσίευμα για τις αναζητήσεις της ομάδας από τη Μασσαλία για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News