default-image

Μπαρτσελόνα: Επιστροφή στις προπονήσεις με...μασκοφόρο Μέσι

Ποδόσφαιρο
Μπαρτσελόνα: Επιστροφή στις προπονήσεις με...μασκοφόρο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιέζει για Λαουτάρο Μαρτίνες η Μπάρτσα και ήδη υπάρχει μεταγραφικό σίριαλ...

Η Μπαρτσελόνα έκανε σήμερα την αρχή για την επιστροφή στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από το πρωί υποβάλλονται ανά μικρά γκρουπ σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό και εφόσον τα αποτελέσματα είναι... αρνητικά, θα επιστρέψουν γυρίσουν σταδιακά στο γήπεδο. Την αρχή συγκεκριμένα έκαναν οι Σέρτζι Ρομπέρτο, Ιβάν Ράκιτιτς, Κλεμάν Λανγκλέ και Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ενώ ακολούθησαν σταδιακά και οι υπόλοιποι. Aν όλα πάνε καλά, εκτιμάται πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσουν οι προπονήσεις σε μικρά τμήματα, ενώ το κλαμπ θα αναμένει τις αποφάσεις της κυβέρνησης, της La Liga και της UEFA για ομαδικές προπονήσεις και επανεκκίνηση σε La Liga και Champions League. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν εξετάστηκε, καθώς είναι εκτός λίστας του ρόστερ της ομάδας, κίνηση που έγινε για να αποκτηθεί εκπρόθεσμα ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Έτσι ακόμη κι αν συνεχιστεί η σεζόν και ο Γάλλοφ φορ (που ήταν τραυματίας) αποθεραπευτεί, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Υπάρχουν όμως και τα μεταγραφικά: Να τελειώνει και μάλιστα γρήγορα θέλει το ζήτημα της απόκτησης του Λαουτάρο Μαρτίνες η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport, οι Καταλανοί επικοινώνησαν με την Ίντερ τονίζοντάς της ότι απαιτούν την απάντησή της στην πρόταση που έχει κάνει για τον Αργεντινό μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες. Εάν δεν το κάνει, τότε δεν θα ισχύει η πρόταση αυτή. Θυμίζουμε ότι η πρόταση της Μπάρτσα για τον Λαουτάρο αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ με δύο παίκτες εκ των Φίρμπο, Σεμέντο, Τοντιμπό ως ανταλλάγματα.

Τέλος, στο γήπεδο θέλει να ολοκληρωθεί η La Liga και ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι θα πρέπει το υπόλοιπο της σεζόν να παιχτεί στο γήπεδο. Έφερε μάλιστα ως... αντιπαράδειγμα την περίπτωση της Λίβερπουλ, λέγοντας ότι αποτελεί διαφορετική περίπτωση σε σχέση με το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, αφού βρίσκεται πολύ μακριά από τους διώκτες της. «Είμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα και αν εκείνη έπαιρνε τον τίτλο, σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, θα ήταν άδικο. Φέτος έχουμε φέρει ισοπαλία κι έχουμε πάρει τη νίκη σε μεταξύ μας παιχνίδια, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Η περίπτωση της Λίβερπουλ είναι διαφορετική, γιατί είναι πολύ μακριά από τους διώκτες της. Θέλω να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όλοι είναι υγιείς, να λάβουμε όλα τα προληπτικά μέτρα. Τι θα γίνει αν αρρωστήσει ένας παίκτης; Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, αλλά θα ήθελα να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο» ανέφερε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News