Διεθνές Ποδόσφαιρο

H FIFA εγκρίνει τις πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να μειώσει τους κινδύνους για τους παίκτες.

H FIFA αλλάζει τους κανόνες με... πέντε αλλαγές στα ματς! Το ποδόσφαιρο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να μειώσει τους κινδύνους για τους παίκτες.

«Όταν επαναληφθούν οι αγώνες, οι διοργανώσεις θα έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα μιας και δεν θα υπάρξει διακοπή. Η ασφάλεια των παικτών είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες της FIFA. Μια ανησυχία από αυτή την άποψη είναι ότι η υψηλότερη από την κανονική συχνότητα των αγώνων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πιθανών τραυματισμών λόγω της υπερφόρτωσης των παικτών» είχε τονίσει αξιωματούχος της FIFA και η Marca επιβεβαίωσε τις αποφάσεις.

Όπως αναφέρει, επιτελικά στελέχη της Ομοσπονδίας έχουν επιβεβαιώσει ότι το μέτρο αυτό θα «περάσει» αλλά δεν διευκρινίζεται εάν θα συνεχιστεί και μετά το πέρας του κορωνοϊού, ή αν θα ισχύσει μόνο για τα παιχνίδια των καλοκαιρινών μηνών. Παράλληλα, η πρόταση της αγγλικής ομοσπονδίας για ημίχρονα με μειωμένη διάρκεια δεν θα γίνει αποδεκτή, καθώς η FIFA πιστεύει ότι αλλάζουν το πνεύμα του αθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια