Σάλος με Καλού: Άναψε… φωτιές το βίντεο από τα αποδυτήρια της Χέρτα

Ποδόσφαιρο
Σάλος με Καλού: Άναψε… φωτιές το βίντεο από τα αποδυτήρια της Χέρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικρίσεις για την έλλειψη μέτρων προστασίας λόγω κορωνοϊού

Ο Σάλομον Καλού άναψε… φωτιές στη Χέρτα Βερολίνου, με το βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας, κατά την επιστροφή στις προπονήσεις.

Κατά τη διάρκεια του video που ανέβηκε στο λογαριασμό του (εν αγνοία των συμπαικτών του), ο Καλού αγνοεί τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μαζί με συμπαίκτες του αφού δεν κρατούν αποστάσεις και δίνουν τα χέρια ο ένας στον άλλο, ενώ ο Ιμπίσεβιτς κατηγορεί τη διοίκηση πως πλήρωσε λιγότερα χρήματα από όσα είχε συμφωνήσει αρχικά μαζί τους!

Η διάθεση πάντως του Καλού να… κοροϊδέψει τους κανόνες που εφαρμόζονται για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού δεν του βγήκε σε καλό, με την Χέρτα να δίνει δυναμική απάντηση μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

«Με αυτό το video ο Καλού έδωσε την εντύπωση πως οι παίκτες της Χέρτα δεν παίρνουν σοβαρά τα μέτρα για την κοινωνική απόσταση και τους κανόνες υγιεινής. Η Χέρτα θέλει να διευκρινίσει πως αυτές ήταν πράξεις ενός παίκτη μεμονωμένα.

Το γεγονός πως άλλα μέλη της ομάδας δεν αντιλήφθηκαν την παραβατική συμπεριφορά του και ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό με χειραψία, καθιστά σαφές πως οι κανόνες για κοινωνική απόσταση θα πρέπει να εφαρμόζονται με μεγαλύτερη ένταση.

Με αυτό το τραγούδι για τον κορονοϊό, ο Καλού έδωσε την εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της πανδημίας. Για αυτό ο Σάλομον Καλού, που κάνει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στην πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού, θα ήθελε να κάνει την ακόλουθη δήλωση:

"Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση ότι δεν παίρνω σοβαρά τον κορονοϊό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Η πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετο, γιατί ανησυχώ αληθινά για τους ανθρώπους στην Αφρική, με το ιατρικό σύστημα να μην είναι το ίδιο καλό όπως στην Γερμανία.

Δεν το σκέφτηκα σοβαρά και ενθουσιάστηκα που τα τεστ μου βγήκαν αρνητικά. Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ σε όλους εκείνους που εμφανίστηκαν στο video, που δεν ήξεραν πως έκανα live μετάδοση και τους οποίους δεν ήθελα να τους φέρω σε αυτή την κατάσταση", αναφέρει η Χέρτα σε ανακοίνωσή της, για να καταλήξει ως εξής: «Με αυτό το video που τραβήχτηκε μέσα από τα αποδυτήρια της Χέρτα, ο Καλού παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό και επέδειξε μία συμπεριφορά που δεν συνάδει ούτε με την τωρινή κατάσταση ούτε με τον κώδικα συμπεριφοράς της Χέρτα.

Για αυτό, ο σύλλογος πήρε την απόφαση να τιμωρήσει άμεσα και επ’ αόριστον τον παίκτη, με την τιμωρία του να αφορά τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News