Διεθνές Ποδόσφαιρο

Νέα διορία από UEFA: Ως τις 25/5 παρουσιάζουν οι Λίγκες το πλάνο

Αναμονή για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η 25η Μαΐου είναι η καθοριστική ημερομηνία, καθώς αυτή η προθεσμία δόθηκε από την UEFA στις Λίγκες για να παρουσιάσουν το σχέδιο επανεκκίνησης της δράσης.  

Στις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, με την ελπίδα να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι, η διορία που έχουν πλέον οι Λίγκες για να παρουσιάσουν το πλάνο τους με ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης της φετινής περιόδου είναι η 25η Μαΐου, δηλαδή δυο μέρες πριν από την τηλεδιάσκεψη.

Επίσης, μέχρι και την 30η Απριλίου, δηλαδή την προσεχή Πέμπτη, η UEFA θα περιμένει τις απαντήσεις από τις 12 πόλεις που έχουν αναλάβει να φιλοξενήσουν το Euro 2020, το οποίο αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Η UEFA θέλει να γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την κατάσταση σε αυτές τις πόλεις για να προχωρήσει στο σχεδιασμό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια