default-image

Το σχέδιο για την επανέναρξη της Premier League

Ποδόσφαιρο
Το σχέδιο για την επανέναρξη της Premier League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος να διεξαχθούν κανονικά οι 9 υπόλοιπες αγωνιστικές και τα συνολικά 92 παιχνίδια μέχρι το φινάλε

Περιθώριο μέχρι την 1η Ιουνίου έχουν οι ομάδες της Premier League, ώστε να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και στη συνέχεια να προλάβουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times».

Η διοργανώτρια αρχή έχει θέσει ως στόχο την επανέναρξη στις 8 Ιουνίου σύμφωνα με τους «Times» και την διεξαγωγή των αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τέλη Ιουλίου.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι τα αφεντικά των ομάδων, μαζί με άλλα όργανα διοίκησης αθλητισμού, έχουν συνομιλήσει με τη βρετανική κυβέρνηση σχετικά με το πότε αλλά και με τι προϋποθέσεις μπορεί το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί.

Η Premier League θέλει να διεξαχθούν κανονικά οι 9 εναπομείνασες αγωνιστικές και τα συνολικά 92 παιχνίδια μέχρι το φινάλε. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν τα περιθώρια στενεύουν...

Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους αλλά θα μπορούν παρευρεθούν έως και 400 άτομα, συμπεριλαμβανομένων τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αν και εφόσον περάσουν από τεστ και δε βρεθούν θετικοί στα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Μάλιστα, γίνονται σκέψεις για συγκεκριμένα στάδια όπου θα μπορούσαν να διεξαχθούν παιχνίδια, ώστε να περιορίσουν τον κίνδυνο.

Μεταξύ άλλων, οι ομάδες θα πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν ομαλά το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως στην Αγγλία εξετάζεται το σενάριο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν από τις 22 Αυγούστου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News