default-image

Ο Ινιέστα πέρασε δύσκολα με την κατάθλιψη

Ποδόσφαιρο
Ο Ινιέστα πέρασε δύσκολα με την κατάθλιψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύφθηκε σε ντοκιμαντέρ της Ισπανικής τηλεόρασης- video…

Ήταν γνωστό ότι ο Αντρές Ινιέστα έπασχε από κατάθλιψη. Το είχε δηλώσει ο ίδιος τον Νοέμβριο του 2018, όταν είχε υπογράψει στη Vissel Kobe της Ιαπωνίας.

Τώρα, στο ντοκιμαντέρ της Rakuten TV με τίτλο "Andres Iniesta – The Unexpected Hero", έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες από όσα βίωσε ο Ισπανός το 2009, μετά την κατάκτηση του Champions League.

Η σοβαρή του περιπέτεια ξεκίνησε όταν έχασε τον φίλο του Ντάνι Χάρκε από καρδιακή προσβολή: "Αυτό ήταν ένα χτύπημα, κάτι ισχυρό που με κατέστρεψε, σαφώς επειδή δεν ήμουν πολύ καλά".

Για την κατάθλιψη που πέρασε ο Ινιέστα μιλούν και οι γονείς του. "Παρατήρησα ένα βράδυ ότι δεν ήταν καλά, όταν κοιμόμασταν και ήρθε και μας είπε: «Μαμά, μπαμπά, μπορώ να έρθω να κοιμηθώ μαζί σας;" ανέφερε η μητέρα του Μαρία Λουχάν.

"Ο 25χρονος γιος μας ήρθε τα μεσάνυχτα και ήθελε να κοιμηθεί με τους γονείς του. Αυτό σήμαινε ότι δεν είναι καλά" ανέφερε ο πατέρας του Χοσέ Αντόνιο και θυμήθηκε το διάλογο που είχαν:

-Μπαμπά, δεν είμαι καλά

-Τι έχεις;

-Δεν ξέρω, δεν νιώθω καλά

Ο Ινιέστα επισκεπτόταν την ψυχολόγο Ίνμα Πούιγκ. "Θυμάμαι τον Γκουαρδιόλα να λέει ότι αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ο άνθρωπος Ινιέστα και όχι ο ποδοσφαιριστής Ινιέστα. Καθώς και ότι πρώτη φορά βρέθηκε σε τέτοια θέση ως προπονητής" ανέφερε γη ψυχολόγος για τον Πεπ και πρόσθεσε: "Προσπάθησε να τον επαναφέρει από τον πάτο στον οποίο βρέθηκε".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News