default-image

Τεστ σε ποδοσφαιριστές ξεκινάει η La Liga

Ποδόσφαιρο
Τεστ σε ποδοσφαιριστές ξεκινάει η La Liga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Τρίτη θα εφαρμοστεί το πρωτόκολλο επιστροφής στα Ισπανικά γήπεδα…

Mπορεί ακόμα να μην υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή στην αγωνιστική δράση στην Ισπανία, ωστόσο η La Liga φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει με το πρωτόκολλο της.

Έτσι, άμεσα θα εκκινήσουν οι έλεγχοι σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη των ομάδων.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 28/04 οι παίκτες των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας θα περάσουν από τεστ για τον κορονοϊό. Η εταιρεία που έχει αναλάβει να τρέξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα υποβάλει σε εξετάσεις όσους εμπλέκονται με το αγωνιστικό τμήμα μιας ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υποβληθούν σε εξετάσεις μόνοι οι παίκτες και οι προπονητές, αλλά τα τεστ θα φτάσουν μέχρι τους τεχνικούς διευθυντές και τους γιατρούς των ομάδων. Στόχος της La Liga είναι να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδα στα μέσα Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο αρχικό πλάνο των διοργανωτών αντιδρούν αρκετές ομάδες αφού προέβλεπε ακόμα και καραντίνα των παικτών σε ξενοδοχεία με στόχο να μην έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους για να μειωθεί έτσι η πιθανότητα να κολλήσουν τον ιό.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι παίκτες αντιδρούν σε όλα τα σχέδια που καταστρώνουν οι ομάδες και η διοργανώτρια αρχή και τονίζουν πως θα ακολουθήσουν μόνο τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News