Premier League: Συμφώνησαν εκ νέου για ολοκλήρωση της σεζόν

Ποδόσφαιρο
Premier League: Συμφώνησαν εκ νέου για ολοκλήρωση της σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Άγγλοι συζήτησαν εναλλακτικούς τρόπους για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα

Την επιθυμία τους να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν εξέφρασαν για ακόμα μία φορά οι 20 ομάδες της Premier League στην σημερινή δίωρη τηλεδιάσκεψη.

Όλες οι ομάδες έδωσαν κανονικά το «παρών» και συζήτησαν τους εναλλακτικούς τρόπους για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και να περιοριστούν οι ζημιές από τους αγώνες που δεδομένα θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Από τους εκπροσώπους των ομάδων, κανείς δεν έθεσε ως… βέτο ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ δεν συζητήθηκαν ούτε οι μειώσεις των συμβολαίων, ούτε τα μεταγραφικά «παράθυρα».

«Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παίξουμε όταν θα είναι ασφαλές να γίνει κάτι τέτοιο και με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης.

Η νέα τηλεδιάσκεψη των μετόχων παρείχε μια ευκαιρία να συζητήσουμε πιθανά μοντέλα προγραμματισμού. Παραμένει κύριος στόχος μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά όλα είναι πολύ θεωρητικά, όσο η πανδημία επεκτείνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος από την Premier League, μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News