default-image

Πρεμιέρα στη φάση των Ομίλων τoυ Champions League στις 20 Οκτωβρίου

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα στη φάση των Ομίλων τoυ Champions League στις 20 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το ενδεχόμενο εξετάσει η UEFA…

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία σχετικά με το πλάνο που έχει η UEFA στα συρτάρια της για να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρονιά τουλάχιστον στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph, το οποίο διαβάσατε την Πέμπτη, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει διαμορφώσει ένα νέο πλάνο, με νέες ημερομηνίες, τις οποίες θα προτείνει εντός των ημερών.

Ποιο είναι αυτό το πλάνο; Να διεξαχθούν τα προημιτελικά του Champions League το διήμερο 28-29 Ιουλίου, τα ημιτελικά τον Αύγουστο και ο τελικός στις 29 Αυγούστου, ενώ τρεις μέρες πριν θα γίνει ο τελικός του Europa League.

Το σχέδιο όμως δεν σταματά μόνο στην ολοκλήρωση των φετινών διοργανώσεων, αλλά επεκτείνεται και στην κατάρτιση του καλενταριού της επόμενης περιόδου. Εάν προχωρήσει η πρόταση που σας αναφέραμε παραπάνω είναι αδύνατο να αρχίσουν οι όμιλοι του Champions και του Europa League τον Σεπτέμβριο όπως είχαμε συνηθίσει.

Στο σχεδιασμό της UEFA υπάρχει το ενδεχόμενο οι δύο κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις να ξεκινήσουν προς τα τέλη Οκτωβρίου. Για την ακρίβεια οι όμιλοι του Champions League να ξεκινήσουν στις 20-21/10 και στις 22 εκείνοι του Europa.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο αφού δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το πότε και εάν θα αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα και ποια θα είναι η πορεία του κορωνοϊού.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News