Διεθνές Ποδόσφαιρο

Αγγλία: Επιστροφή χρημάτων για τα διαρκείας στην Premier League

Έρχονται οριστικές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις

Αλλάζει το οικονομικό στάτους και στην Premier League, που θεωρείται από τα πιο «πλούσια» πρωταθλήματα στον κόσμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", οι σύλλογοι θα υποστούν τεράστιες ζημιές από τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, αφού θα κληθούν να επιστρέψουν στους κατόχους διαρκείας και τους εταιρικούς συνεργάτες τους, ένα ποσό που ξεπερνάει τα 200.000.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως θεωρείται δεδομένο ότι, σε περίπτωση που αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την εφετινή σεζόν, θα πρέπει να αποζημιωθούν από τις ομάδες.

Εναλλακτικά, αν δεν καταστεί δυνατή η επιστροφή των χρημάτων, οι σύλλογοι θα προσφέρουν μεγάλη έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Όπως και να έχει, η πανδημία δημιουργήσει μία τεράστια οικονομική "τρύπα" στα ταμεία της Premier League, η οποία μπορεί να αγγίξει τα 1,5 δισ. ευρώ.

Προς το παρόν, τα τηλεοπτικά δίκτυα, που έχουν τα δικαιώματα του πρωταθλήματος, δεν δείχνουν διάθεση να κάνουν πίσω σε ό,τι αφορά στις συμφωνίες, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα ζητήσουν περισσότερες μεταδόσεις αγώνων. Ειδικά από την στιγμή που τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν χωρίς κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια