Διεθνές Ποδόσφαιρο

FIFA: Σχέδιο για αύξηση των μεταγραφικών περιόδων

Σε αυτό το πλαίσιο ενδέχεται να δοκιμαστεί και μια τρίτη περίοδος, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν αφορά πριν ή μετά τις 30 ημέρες του Ιανουαρίου...

Οι ιθύνοντες της FIFA σκέφτονται την αύξηση των μεταγραφικών περιόδων μετά και την αναπροσαρμογή που ανακοίνωσαν για φέτος λόγω του κορονοϊού.

Μετά την διευθέτηση στο ζήτημα των συμβόλαιων εν μέσω κορονοϊού και αμφιβολίας για την ομαλή ολοκλήρωση της περιόδου, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία επεξεργάζεται οριστικές αλλαγές και στα μεταγραφικά παράθυρα, με αφετηρία τις αλλαγές λόγω της πανδημίας.

Ο διευθυντής της ρυθμιστικής επιτροπής της FIFA για τον Covid-19, αποκάλυψε το πλάνο για να αυξηθούν οι μεταγραφικές περίοδοι από δύο σε τρεις, προσθέτοντας πέρα από το θερινό διάστημα των 12 εβδομάδων και το χειμερινό τεσσάρων κι άλλες στη διάρκεια της χρονιάς.

Η ιδέα αυτή προκύπτει καθώς όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί παράταση του επερχόμενου παζαριού και σε αυτό το πλαίσιο ενδέχεται να δοκιμαστεί και μια τρίτη περίοδος, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν αφορά πριν ή μετά τις 30 ημέρες του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια