Μετά τo Πάσχα θα επιστρέψουν στη Γιουβέντους οι ξένοι

Ποδόσφαιρο
Μετά τo Πάσχα θα επιστρέψουν στη Γιουβέντους οι ξένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ιταλία ξανά ο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του…

Η διοίκηση της Γιουβέντους ενημέρωσε τους ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Ιταλίας να επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα στο Τορίνο για να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκονσάλο Ιγουαΐν, Ντάγκλας Κόστα, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Μίραλεμ Πιάνιτς, Σάμι Κεντίρα, Αντριέν Ραμπιό και Βόιτσεχ Σέσνι, που καλούνται να γυρίσουν στην Ιταλία μετά το Πάσχα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Εκτός προπονήσεων θα μείνουν το προσεχές διάστημα οι Πάουλο Ντιμπάλα, Μπλεζ Ματουιντί και Ντανιέλε Ρουγκάνι, οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό και παραμένουν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο, οι προπονήσεις μπορεί να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου και η επανεκκίνηση της Serie A στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου. Βεβαίως, η ομάδα εργασίας της ιταλικής λίγκας επεξεργάζεται και εναλλακτικά πλάνα, ανάλογα με την πορεία του κορωνοϊού.

Η αλήθεια είναι ότι η «μεγάλη κυρία» δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα αναφορικά με τις προθέσεις της διοργανώτριας αρχής για την επανέναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News