Διεθνές Ποδόσφαιρο

FIFA: Αυτόματη επέκταση συμβολαίων μέχρι τη λήξη της σεζόν

Σημαντική ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία...

Διαμορφώνεται σταδιακά το τοπίο, σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν παγκοσμίως το ποδόσφαιρο, λόγω της παύσης που υπάρχει με την πανδημία του κορωνοϊού.
Ένα από αυτά, είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία δε θα έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα.
Η FIFA ενημέρωσε χθες επίσημα, ότι θα υπάρχει αυτόματη επέκταση των συμβολαίων μέχρι να λήξει η σεζόν σε κάθε πρωτάθλημα.
Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι η ημερομηνία ισχύς των συμβολαίων για την επόμενη χρονιά θα είναι αυτή στην οποία θα εκκινήσει επίσημα η νέα σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί δηλαδή άμεσα από το πότε θα λήξει η τρέχουσα.
Σημειώνεται ότι σε αυτές τις ρυθμίσεις κάθε χώρα θα πορευτεί με βάση το δικό της πρωτάθλημα και το κατά πόσο γρήγορα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, συνεπώς δεν θα υπάρξει ομοιομορφία σε όλη την Ευρώπη.
Όσο αφορά για τα μεταγραφικά παράθυρα, η FIFA δήλωσε το προφανές, ότι ενδεχομένως θα μετατεθεί ανάμεσα στο τέλος της σεζόν και στην έναρξη της επόμενης, δίχως να παρέχει πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια