Διεθνές Ποδόσφαιρο

Ισπανία: Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός για την επανέναρξη στη La Liga

Αγώνες ανά 72 ώρες και χωρίς την παρουσία φιλάθλων

«Κλείδωσε» ο σχεδιασμός για την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης στην Ισπανία (όταν συμβεί αυτό), καθώς η Ομοσπονδία, η Λίγκα και η ένωση παικτών συμφώνησαν στο πρωτόκολλο.

Το σίγουρο είναι πως οι αγώνες θα πραγματοποιούνται ανά 72 ώρες, δηλαδή κάθε τρεις μέρες. Μόνο έτσι άλλωστε θα καταστεί εφικτό να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των ομάδων.

Σε κάθε αγώνα θα προβλέπονται δύο υποχρεωτικές διακοπές, μία σε κάθε 45λεπτο, ώστε να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές, αφού οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν εκ νέου όταν θα υπάρχει ζέστη. Από εκεί και πέρα, τα ματς θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Αυτό στο οποίο δεν υπήρξε συμφωνία έχει να κάνει με τα συμβόλαια των παικτών. Η Ένωση δεν έκανε δεκτή την επιθυμία να αγωνίζονται οι ποδοσφαιτιστές και μετά τις 30 Ιουνίου, ενώ τα συμβόλαιά τους θα έχουν λήξει.

Η ομοσπονδία όμως τους υπενθύμισε πως έρχεται αλλαγή στον σχετικό κανονισμό, ότι θα εγκριθεί από τη FIFA και ότι αυτά τα μέτρα θα είναι κοινά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια