Διεθνές Ποδόσφαιρο

UEFA: «Ποτέ δεν είπε για 3 Αυγούστου ο Τσέφεριν»

Η UEFA διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πρόεδρός της έκανε συγκεκριμένη αναφορά σε ημερομηνίες

Το Σάββατο κυκλοφόρησε στον ευρωπαϊκό Τύπο μια δήλωση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο γερμανικό δίκτυο ZDF, με την οποία ο Σλοβένος φερόταν να έχει θέσει ως deadline για την ολοκλήρωση όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και των εθνικών πρωταθλημάτων το αργότερο μέχρι την 3η Αυγούστου.

Μια δήλωση που όπως αποδεικνύεται δεν έγινε ποτέ, τουλάχιστον όχι με αυτή τη διατύπωση, αφού με ανακοίνωσή της την Κυριακή, η UEFA διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πρόεδρός της έκανε συγκεκριμένη αναφορά σε ημερομηνίες.

Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας:

«Έχει δημοσιευθεί ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν δήλωσε στο γερμανικό ZDF ότι το Champions League πρέπει να τελειώσει πριν τις 3 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος και δεν έθεσε συγκεκριμένες ημερομηνίες για το τέλος της σεζόν. H UEFA αναλύει όλες τις επιλογές για να ολοκληρωθούν οι εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε συνεργασία με την ECA και τις ευρωπαϊκές λίγκες στην ομάδα εργασίας της 17ης Μαρτίου. Η κύρια προτεραιότητα όλων των μελών της ομάδας εργασίας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Ακολούθως, συνεχίζουμε να αναζητήσουμε λύσεις για να ολοκληρωθούν οι όλες διοργανώσεις. Μελετώνται επιλογές για να διεξαχθούν αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αν κριθεί απαραίτητο, κάτι που εξαρτηθεί από τις ημερομηνίες επανεκκίνησης και την άδεια των  αρχών των εκάστοτε χωρών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια