Διεθνές Ποδόσφαιρο

UEFA: Θα ζητήσει να οριστούν οι ευρωπαϊκές συμμετοχές

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μισέλ Ούβα

Άγνωστο είναι πότε θα υπάρξει επανέναρξη στην ποδοσφαιρική δράση, με τους ανθρώπους της UEFA να επεξεργάζονται διάφορα σχέδια.

Μάλιστα, τονίζεται ότι τον Ιούλιο θα πρέπει να είναι γνωστές οι ομάδες από κάθε χώρα, που θα μετέχουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, ανεξάρτητα τι θα γίνει με τους πρωταθλητές.

Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, Μισέλ Ούβα, ξεκαθαρίζοντας για άλλη μια φορά πως κάθε Ομοσπονδία είναι υπεύθυνη για το πως θα βγουν οι πρωταθλητές, πως θα κριθούν οι ομάδες που θα μείνουν στις κατηγορίες και αυτές που θα υποβιβαστούν κτλ στην περίπτωση που τελικά δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Κάθε Ομοσπονδία, από τις 55 που είναι μέλη της UEFA, έχει την ελευθερία να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα κριθεί το πρωτάθλημα σε συνεννόηση με την κάθε Λίγκα», είπε ο Ιταλός παράγοντας, δεξί χέρι του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Η UEFA θα ζητήσει τον Ιούλιο τη λίστα με τις ομάδες που έχουν προκριθεί για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Είτε τελικά ολοκληρώθηκε η σεζόν στα πρωταθλήματα είτε όχι, η UEFA θα πρέπει να γνωρίζει τις ομάδες των επόμενων διοργανώσεων για να καταρτίσει το πλάνο της», συμπλήρωσε ο Ούβα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια