Διεθνές Ποδόσφαιρο

Premier League: Χωρίς αγώνες μέχρι τις 30 Απριλίου στην Αγγλία!

Σχεδόν κατά ένα μήνα επεκτείνεται το «λουκέτο» στο αγγλικό πρωτάθλημα

Τα πράγματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πολύ σοβαρά λόγω του κορωνοϊού και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα στην Αγγλία, με την απόφαση που πάρθηκε στην τηλεδιάσκεψη της FA, της Premier League, της EFL για τρεις χαμηλότερες επαγγελματικές κατηγορίες, της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, της Ένωσης Προπονητών αλλά και φυσικά των υπεύθυνων του γυναικείου ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Άπαντες συμφώνησαν ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορονοϊό και την έξαρσή του είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να την προβλέψει και να προετοιμαστεί για όσα θ' επακολουθήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον μπροστά στην ανθρώπινη ζωή και με αυτό το σκεπτικό αποφασίστηκε το αγγλικό ποδόσφαιρο να επεκτείνει σε κάθε κατηγορία την αναβολή του, από την 3η Απριλίου, μέχρι την 30η του ίδιου μήνα και... βλέπουμε.

«Οι κανονισμοί είναι τέτοιοι που επιτάσσουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μέχρι την 1η Ιουνίου, όμως συμφωνήσαμε πως για φέτος επεκτείνεται επ' αόριστον αυτή τη στιγμή η αγωνιστική περίοδος» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, ενώ, τονίζεται και η απόλυτη στήριξη στην UEFA για την απόφαση αναβολής του Euro 2020 για το επόμενο καλοκαίρι...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια