Euro 2020: Οριστική αναβολή για το καλοκαίρι του 2021!

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: Οριστική αναβολή για το καλοκαίρι του 2021!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις από την UEFA

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την αναβολή του Euro 2020, μετά τις συσκέψεις κορυφής που είναι σε εξέλιξη από το πρωί στην UEFA, καθώς είναι οριστικό ότι η μεγάλη διοργάνωση μεταφέρεται το 2021.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συνομίλησε με τους εκπροσώπους από τις μεγάλες Λίγκες και την Ένωση Συλλόγων Ευρώπης για να τους μεταφέρει επίσημα την αναβολή του Euro 2020 για το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως μεταδίδουν τα μεγάλα διεθνή Media από τις πρώτες πληροφορίες που γίνονται γνωστές από τις πρώτες τηλεδιασκέψεις της UEFA που λαμβάνουν χώρα από το μεσημέρι, τόσο οι μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες όσο και η ECA, έχουν ενημερωθεί επίσημα πλέον για την αναβολή του Euro 2020, κάτι που σημαίνει πως θα επεκταθεί η αγωνιστική περίοδος και θα επιτραπεί η ολοκλήρωσή της μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως τονίζεται στα διεθνή Μέσα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναγκαστικά θα πάει για το καλοκαίρι του 2021 λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τον Covid-19. Η UEFA αναμένεται να έχει ακόμα μια τηλεδιάσκεψη με τις 55 Ενώσεις - μέλη της Ομοσπονδίας, προτού η πρόταση για την αναβολή του Euro κατά έναν χρόνο μεταφερθεί επίσημα στην εκτελεστική επιτροπή και αυτή προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένονται εντός της ημέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News