Θετική στον κορωνοϊό σχεδόν η μισή Βαλένθια!

Ποδόσφαιρο
Θετική στον κορωνοϊό σχεδόν η μισή Βαλένθια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιχνίδια με την Αταλάντα έφεραν σοβαρές συνέπειες για την ισπανική ομάδα

Μετά τον αμυντικό Εζεκιέλ Γκαράι και στη συνέχεια άλλα τέσσερα μέλη της Βαλένθια (οι Ελιακίμ Μανγκαλά, Χοσέ Λουίς Γκαγιά, ο παράγοντας Πάκο Καμαράσα και ο γιατρός, Χουάν Αλιάγκα), οι «νυχτερίδες» ανακοίνωσαν νέα κρούσματα. Μάλιστα δεν προσδιόρισαν τον αριθμό τους, ωστόσο τόνισαν ότι το 35% της πρώτης ομάδας είναι θετικό σε κορονοϊό.

Η ισπανική ομάδα τονίζει ότι τόσο το ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο κυρίως (διεξήχθη κανονικά με κόσμο) όσο κι αυτό στο Μεστάγια (διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών) για τους 16 του Champions League συνετέλεσαν στη μετάδοση του ιού.

Ένα ακόμη στοιχείο που προδίδει τη μεγάλη μεταδοτικότητα της νόσου. Το ίδιο συνέβη και στην Ιταλία με τη Σαμπντόρια, η οποία μετρά επτά παίκτες της θετικούς σε κορωνοϊό. 

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Γένοβας ανακοίνωσε αρχικά την Πέμπτη (12/3) ότι ο επιθετικός, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, νοσεί από τον COVID-19. Την Παρασκευή (14/3) έκανε γνωστό ότι άλλοι τέσσερις παίκτες της βρέθηκαν θετικοί, χωρίς ν' ανακοινώσει τα ονόματά τους.

Αργότερα προέκυψε από το ρεπορτάζ ότι αυτοί είναι οι Ομάρ Κόλεϊ, Αντονίνο λα Γκούμινα, Άλμπιν Έκνταλ και Μόρτεν Τόρσμπι.

Στους πέντε προστέθηκαν άλλοι δυο το απόγευμα του Σαββάτου. Τόσο ο Φάμπιο Ντεπάολι, όσο και ο Μπαρτός Μπερεζίνσκι (κεντρική φωτογραφία) ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί σε εξετάσεις για κορονοϊό μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα social media. Και στη Σαμπντόρια, όπως και στη Βαλένθια, θετικός βρέθηκε κι ο γιατρός της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News