default-image

Fake News η είδηση για την μετατροπή των ξενοδοχείων του Ρονάλντο σε νοσοκομεία

Ποδόσφαιρο
Fake News η είδηση για την μετατροπή των ξενοδοχείων του Ρονάλντο σε νοσοκομεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπήρξε διάψευση από ανθρώπους του περιβάλλοντος του Πορτογάλου σούπερ σταρ…

Ο θησαυρός που νόμιζαν πολλοί πως βρέθηκε αποδείχτηκε άνθρακας. Αναφερόμαστε στην εντυπωσιακή είδηση που ήθελε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετατρέπει τα ξενοδοχεία του στην Πορτογαλία σε νοσοκομεία στη μάχη κατά του κορωνοϊου, είδηση που διαδόθηκε από αρκετά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και με την "Marca" να υποστηρίζει πως ο CR7 θα αναλάβει να καλύψει όλα τα έξοδα για τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για το διάστημα που θα εργαστούν σε αυτά.

Η είδηση, που άρχισε να διαρρέει από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και κυκλοφορούσε για αρκετές ώρες στα social media, δεν ήταν τελικά αληθής καθώς υπήρξε διάψευση από ανθρώπους του περιβάλλοντος του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Πώς φτάσαμε όμως στο σημείο να κυκλοφορήσει αυτή η πληροφορία; Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport "όλα άρχισαν από μία ανάρτηση στο Instagram του Έντγκαρ Κάιρες, πρώην συζύγου της Έλμα Αβέιρο, μίας εκ των αδερφών του επιθετικού της Γιουβέντους, με τον Κάιρες να αναπαράγει αυτά που γράφτηκαν στην πορτογαλική ιστοσελίδα "Arena Desportiva".

Ωστόσο, η πορτογαλική εφημερίδα "O Observador" κατάφερε να έρθει σε επαφή με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του CR7 για να διασταυρώσει την είδηση, για να λάβει τη σχετική διάψευση.

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω μέσο, η παραπληροφόρηση άρχισε από την Πάουλα Καρβάλιο, πρόεδρο της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Essencia Humana", που με τη σειρά της έριξε την ευθυνη αλλού, κάνοντας λόγο για κουβέντες που έφτασαν στα αυτιά της από ένα άλλο άτομο".

Το σίγουρο πάντως είναι -και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση- πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό μαζί με τη σύντροφό του Χεορχίνα, ελέω του κορονοϊού, με τον 35χρονο να καλεί τον κόσμο από την Μαδέιρα όπου βρίσκεται να ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News