Κορωνοϊός: Γερμανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός

Ποδόσφαιρο
Κορωνοϊός: Γερμανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τον Χίμπερς του Αννόβερου...

Ο ποδοσφαιριστής του Αννόβερου Τίμο Χίμπερς είναι ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής που έχει προβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλους συμπαίκτες του, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

«Υποθέτουμε ότι ο Χίμπερς μολύνθηκε σε μια εκδήλωση στο Χίλντεσχαϊμ το Σάββατο το απόγευμα. Ωστόσο, επειδή ο 23χρονος δεν είχε καμία επαφή με τους συμπαίκτες του από όταν προβλήθηκε από τον κορωνοϊό -κάτι το οποίο μπορεί να εντοπιστεί ακριβώς- μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν τους έχει κολλήσει. Παρόλα αυτά, όλη η ομάδα, ο προπονητής αλλά και οι υπάλληλοι θα υποβληθούν προληπτικά σε εξετάσεις», ανέφερε σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου της Κάτω Σαξονίας.

«Ο Τίμο συμπεριφέρθηκε απόλυτα υποδειγματικά. Δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα ακόμα. Όταν έμαθε ότι ένας άνθρωπος που βρέθηκε μαζί του στην εκδήλωση βρέθηκε θετικός, αναφέρθηκε αμέσως στον γιατρό της ομάδας και μπήκε μόνος του προληπτικά σε καραντίνα», είπε επί του θέματος ο αθλητικός διευθυντής του Αννόβερου, Γκέρχαρντ Τσούμπερ. 

Σε κάθε περίπτωση, η υπόλοιπη ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον επερχόμενο αγώνα με την Ντινάμο Δρέσδης, ο οποίος θα διεξαχθεί με άδειες κερκίδες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News