H Ρίβερ Πλέιτ… έδωσε το πρωτάθλημα στην Μπόκα Τζούνιορς

Ποδόσφαιρο
H Ρίβερ Πλέιτ… έδωσε το πρωτάθλημα στην Μπόκα Τζούνιορς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να κερδίσει την Τακουμάν και να πάρει τον τίτλο και η Μπόκα Τζούνιορς εκμεταλλεύτηκε το «δώρο»…

Xαμός στο φινάλε του πρωταθλήματος Αργεντινής, με τη Μπόκα Τζούνιορς να κατακτά έναν από τους πιο ανέλπιστους τίτλους της!

Η ομάδα του Μπουένος Άιρες επικράτησε 1-0 της Χιμνάσια Λα Πλάτα και εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ήθελε νίκη στην έδρα της Τακουμάν, αλλά έμεινε στο 1-1 και έτσι έκοψε πρώτη το νήμα η μισητή της αντίπαλος.

Ο Κάρλος Τέβες ήταν ο παίκτης που λύτρωσε τη Μπόκα, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στο 72ο λεπτό, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε και φυσικά να γίνεται χαλασμός κυρίου από τους οπαδούς και τα μέλη της ομάδας!

Η Μπόκα συγκέντρωσε 48 βαθμούς και άφησε στο κατόπι της τη Ρίβερ, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ με την Ατλέτικο Τακουμάν χάρη σε γκολ του Τολέδο στο 19', αλλά ο Σουάρες στο 35' ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η ομάδα του Γκαγιάρδο έχασε άλλο έναν τίτλο μέσα από τα χέρια της, όπως είχε κάνει και με τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου ήταν μπροστά ως το 89' με τη Φλαμένγκο, αλλά κατάφερε να χάσει με 2-1.

Το πάρτι στα αποδυτήρια

ε χορευτικές φιγούρες επιδόθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς στα αποδυτήρια της ομάδας τους μετά το φινάλε του αγώνα με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα (1-0) και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργεντινής.

https://twitter.com/BocaJrsOficial/status/1236499534769008641

Πηγή :sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News