default-image

Σιμεόνε: Δεν έχουμε πίεση για Σεβίλλη και Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Σιμεόνε: Δεν έχουμε πίεση για Σεβίλλη και Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της Ατλέτικο μίλησε για τα κρίσιμα παιχνίδια που περιμένουν την ομάδα του...

Τα παιχνίδια με Σεβίλλη και Λίβερπουλ θα καθορίσουν πολλά, για την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε La Liga και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα, ωστόσο, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, μέσα στην ομάδα δεν υπάρχει πίεση.

Σε δηλώσεις του, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: "Δεν νιώθουμε καμία πίεση, είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική εβδομάδα για εμάς, στην οποία θα αναζητήσουμε 'μεγάλα' γκολ. Αύριο (σ.σ σήμερα) έχουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι".

Ο Σιμεόνε αναφέρθηκε και στο διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει, εντός έδρας, η Ατλέτικο, σε σχέση με τα εκτός έδρας. Όπως είπε: "Οι αριθμοί αποτυπώνουν αυτό το στοιχείο. Συνεπώς, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Έχουμε μια διαφορετική δυναμική όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας. Παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση και σιγουριά. Στον αντίποδα, οι εμφανίσεις μακριά από το δικό μας γήπεδο έχουν κοστίσει σε εμάς. Είναι καθήκον μου ως τεχνικός να διορθώσω αυτή την αδυναμία για να μπορέσουμε να παρουσιάζουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας".

Παράλληλα, πρόσθεσε πως "απο την ημέρα που εγώ και οι παίκτες μου είμαστε σε αυτή την ομάδα γνωρίζουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση σαν να είναι τελικός".

Όσο για τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ (11/3), ο Σιμεόνε ρωτήθηκε και είπε μόνο πως "κοιτάμε μόνο το αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News