Champions League: Η Ατλέτικο βρήκε τον τρόπο να κερδίσει (1-0) τη Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Champions League: Η Ατλέτικο βρήκε τον τρόπο να κερδίσει (1-0) τη Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα γρήγορο γκολ που ήταν και τυχερό η ομάδα του Σιμεόνε πήρε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς...

Οκτώ μήνες μετά από την κατάκτηση του 6ου Champions League στην ιστορία της η Λίβερπουλ επέστρεψε για πρώτη φορά στον τόπο του... εγκλήματος αλλά αυτή τη φορά το γήπεδο της Ατλέτικο αποδείχτηκε αφιλόξενο για αυτήν.

Μία πεισμωμένη και ψυχωμένη Ατλέτι άφησε στην άκρη την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που είναι αχτύπητη τη φετινή σεζόν στην Premier League με 25 νίκες και 1 ισοπαλία, αλλά την έριξε στο καναβάτσο.

Το γκολ του Σαούλ Νίγκεθ μόλις στο 4' (μέσα σε σύγχυση στην άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης) ήταν αρκετό για τους ροχιμπλάνκος να πάρουν τη νίκη και να επεκτείνουν σε 14 ματς το αήττητο εντός έδρας σερί τους σε νοκ-άουτ ματς Champions League, με τους κόκκινους από την πλευρά τους να μένουν σε ρηχά νερά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να καλούνται τώρα να πάρουν στο "Άνφιλντ" την πρόκριση για να συνεχίζουν να υπερασπίζονται τον τίτλο που πήραν πέρυσι στην Μαδρίτη. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι που θα κρίνει οριστικά την πρόκριση θα διεξαχθεί Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News