default-image

Μένει στο Καμπ Νου ο Μέσι

Ποδόσφαιρο
Μένει στο Καμπ Νου ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός…

Όλη του την καριέρα έπαιξε για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και αυτό προτίθεται να συνεχίσει ο Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν προτίθεται να αποχωρήσει από το "Καμπ Νου" και σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του και τα επόμενα χρόνια, παρά τα όσα προηγήθηκαν με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Πηγές κοντά στον 32χρονο σούπερ σταρ διαβεβαίωσαν το Sky Sports πως ο Μέσι δεν σκέφτεται να φύει το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021 και είναι ανοικτός σε συζήτηση για επέκταση, αν και ο ίδιος δεν βιάζεται.

Όσο για τη Μπαρτσελόνα, θέλει να τον δέσει με πολυετές συμβόλαιο, ώστε να μην υπάρχει ο φόβος να τον χάσει και γι' αυτό οι άνθρωποι του κλαμπ ελπίζουν να καθίσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πατέρα και ατζέντη του τους επόμενους μήνες.

Το περιστατικό με τον Αμπιντάλ και η μεταξύ τους διαμάχη, δημιούργησε πολλά σενάρια για τον Μέσι και υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν υποψήφιο να συνεχίσει σε Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, ακόμα και στην Αργεντινή. Τιποτα απ' όλα αυτά δεν θα συμβεί, τουλάχιστον με τα ισχύοντα δεδομένα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News