Λίβερπουλ: Προκρίθηκε στο Κύπελλο με την ομάδα και τον προπονητή των Νέων!

Ποδόσφαιρο
Λίβερπουλ: Προκρίθηκε στο Κύπελλο με την ομάδα και τον προπονητή των Νέων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιτσιρικάδες κέρδισαν με 1-0 τη Σριούσμπερι και έδωσαν την πρόκριση...στη μεγάλη ομάδα...

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να αγωνιστεί η Λίβερπουλ με την... ομάδα Νέων στον αγώνα ρεβάνς με την Σριούσμπερι για τον 4ο γύρο του FA Cup (2-2 το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα) και να καθίσει στον πάγκο ο Νιλ Κρίτσλεϊ!

Το έκανε και του βγήκε και απέδειξε και πάλι πως ένας μεγάλος προπονητής ξέρει και να ρισκάρει! Το τελικό 1-0 έφτανε και περίσσευε...

Ο ιστορικός σύλλογος σεβάστηκε απόλυτα τη χειμερινή διακοπή δύο εβδομαδων που επέβαλε η Premier League απέχοντας από κάθε αγωνιστική υποχρέωση μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, οι παίκτες της ομάδας Νέων άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλια και οδήγησαν την ομάδα σε μία σπουδαία πρόκριση.

Ο Κέρτις Τζόουνς έγινε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της Λίβερπουλ και οι κόκκινοι εμφανίστηκαν ,με τη νεότερη ενδεκάδα της ιστορία της σε όλες τις διοργανώσεις, με την Σριούσμπερι να μην καταφέρνει ωστόσο να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να υποτάσσεται στος πάθος, στη δίψα και στη θέληση των πιτσιρικάδων για αναγνώριση.

Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή, πίεζαν και έφτιαχναν ευκαιρίες, για να έρθει τελικά η ανταμοιβή τους στο 75'.

Ο Νέκο Γουίλιαμς έκανε μία βαθιά σέντρα από θέση δεξιά στο ύψος της σέντρας και ο Ρο-Σον Γουίλιαμς (πρώην παίκτης της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) προσπάθησε να διώξει, όμως αντί να τη στείλει εκτός αγωνιστικού χώρου την προώθησε στα δίχτυα της Σριούσμπερι, υπογράφοντας άθελά του την πρόκριση της Λίβερπουλ στον 5ο γύρο.

Εκεί που στη φάση των "16" η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα κοντραριστεί στις 5 Μαρτίου σε νοκ-άουτ ματς με την Τσέλσι, με έπαθλο για τις δύο ομάδες ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News