default-image

Ήττα "φαρμάκι" για Μπαρτσελόνα και Σετιέν

Ποδόσφαιρο
Ήττα "φαρμάκι" για Μπαρτσελόνα και Σετιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βαλένθια νίκησε άνετα με 2-0, για την 21η αγωνιστική της La Liga - Επεισόδια πριν το ματς έξω από το Μεστάγια μεταξύ "Yomus" και "Boixos"

Με ένα αυτογκόλ του Τζόρντι Άλμπα και ένα γκολ του Μαξι Γκόμεζ η Βαλένθια πήρε τη νίκη που της άξιζε με 2-0 επί της Μπαρτσελόνα το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεστάγια.

Το αποτέλεσμα μπορεί να σηματοδοτεί την πρώτη ήττα στην εποχή του Σετιέν στη Μπαρτσελόνα και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει περισσότερη συζήτηση για την ανάγκη βασικού φορ με το νούμερο 9 , μετά από μια άλλη απογοητευτική λειτουργία στην επίθεση.

«Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα» λεέι η δική μας παροιμία που περιγράφει απόλυτα όσα έγιναν στους τρεις τελευταίους αγώνες της, με τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο.

Μετά βίας επικράτησε της Γρανάδα με γκολ του Μέσι (76′) για το πρωτάθλημα. Με δύο γκολ του Γκριεζμάν έκανε την ανατροπή και πήρε νίκη πρόκριση επί της Ιμπίθα στο κύπελλο. Σήμερα (25/1), για την 21η αγωνιστική της La Liga, ήταν η τρίτη και αποδείχτηκε φαρμακερή για τους «μπλαουγκράνα» που έφυγε μετά από 12 χρόνια με σκυμμένο το κεφάλι από το «Mestalla».

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα -βάση της απόδοσής της- θα πρέπει να νιώθει και «ευχαριστημένη» για το 2-0. Από συγκυρίες (όπως το δοκάρι του Γκαμεϊρό στο 33′), τον Τερ Στέγκεν και την ακατανόητη ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Παουλίστα (με υπόδειξη επανάληψης του κόρνερ), το εύρος του σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Αν, λοιπόν, αύριο η Ρεάλ φύγει νικήτρια από την έδρα της Βαγιαδολίδ, θα βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 56 πόντους, τρεις περισσότερους από τους «μπλαουγκράνα».

Πολύ ξύλο μεταξύ "Yomus" και «Boixos»

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν χούλιγκανς την περιοχή γύρω από το «Mestalla» και το «RCDE Stadium». Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα των αναμετρήσεων, αντίστοιχα, Βαλένθια-Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ-Μπιλμπάο, για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Τα πιο σοβαρά επεισόδια έγιναν στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα ανάμεσα στις «νυχτερίδες» και τους «μπλαουγκράνα».

Οι «Yomus (Βαλένθια) και οι «Boixos» (Μπαρτσελόνα) έδωσαν τον δικό τους αγώνα με μάχες σώμα με σώμα, ρίψη αντικειμένων και καπνογόνων. Για να σταματήσουν οι οδομαχίες χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News