Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε στα πέναλτι το Σούπερ Καπ

Ποδόσφαιρο
Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε στα πέναλτι το Σούπερ Καπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ατλέτικο δεν τα κατάφερε παρόλο που ήταν ισάξια σε κανονική διάρκεια και παράταση...

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ισπανία πήγε στην Ρεάλ, με την ομάδα του Ζιντάν να νικάει 4-1 την Ατλέτικο στα πέναλτι (0-0 σε 90λεπτο και παράταση) και να κατακτά το Σούπερ Καπ!

Η Ρεάλ και η Ατλέτικο δεν καταφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στα 90λεπτά και στην ημίωρη παράταση στον τελικό που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο "King Abdullah Sports City" της Τζέντα, με την ομάδα του Ζιντάν να είναι όμως πιο εύστοχη και ψύχραιμη στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι.

Εκεί, οι μερένγκες είδαν τους Καρβαχάλ, Ροντρίγκο, Μόντριτς και Ράμος να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα, την ώρα που ο Σαούλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Τόμας νικήθηκε από τον Κουρτουά, για να επικρατήσουν με 4-1 και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 115' η Ρέαλ έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Βαλβέρδε πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα κάνοντας σκληρό τάκλιν από πίσω στον Μοράτα την ώρα που ήταν έτοιμος να μπει στη μεγάλη περιοχή της Ρεάλ και να βγει απέναντι στον Κουρτουά, με τον Βέλγο κίπερ να έχει μία ακόμα σωτήρια απόκρουση στο 118', αποτρέποντας αυτογκόλ του Μεντί!

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθησαν στα πέναλτι, με την Ρεάλ να χαμογελάει ξανά όπως και στον τελικό του Champions League το 2016. Και αυτό γιατί οι παίκτες της είχαν 100% ευστοχία σε αντίθεση με τους παίκτες του Σιμεόνε που απέτυχαν να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό στις 2 από τις 3 εκτελέσεις τους, για να έρθει το 4-1 και να χαρίσει το βαρύτιμο τρόπαιο στους μερένγκες.

Τα πέναλτι:

1-0 η Ρεάλ: Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καρβαχάλ

Χαμένο πέναλτι για την Ατλέτικο: Ο Σαούλ Νίγκεθ έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού

2-0 η Ρεάλ: Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ροντρίγκο

Χαμένο πέναλτι για την Ατλέτικο: Ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του Τόμας Παρτέι

3-0 η Ρεάλ: Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μόντριτς

3-1 για την Ατλέτικο: Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τρίπιερ

4-1 η Ρεάλ: Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος και το τρόπαιο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News