default-image

Γιουβέντους: Το πρώτο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Γιουβέντους: Το πρώτο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερό ξεκίνημα στο 2020 στην επικράτηση με 4-0 επί της Κάλιαρι

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Γιουβέντους, η πρωταθλήτρια Ιταλίας διέλυσε με 4-0 την Κάλιαρι και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά.

Στο πρώτο μέρος οι «μπιανκονέρι» είχαν ευκαιρίες αλλά, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Όλσεν που κράτησε το μηδέν στο ημίχρονο. Με τη Γιουβέντους να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο Ντιμπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν είχε όρεξη για... αστεία και μόλις στο 49' άνοιξε το σκορ καθώς, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κλαβάν και νίκησε τον Όλσεν. Στο 67ο λεπτό ο Ντιμπάλα κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Μάλιστα μέσα σε δύο λεπτά η Γιούβε μετέτρεψε την αναμέτρηση σε πάρτι καθώς, ο Ιγκουαΐν σκόραρε στο 81ο λεπτό για το 3-0 και ο Κριστιάνο πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι!

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος καταφέρνει να σκοράρει σε πέντε διαδοχικά ματς στην Serie A και η Γιουβέντους άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο το 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News