default-image

Σαντιό Μανέ: Τρίτος στα εντός έδρας γκολ μετά από Μέσι και Εμπαπέ

Ποδόσφαιρο
Σαντιό Μανέ: Τρίτος στα εντός έδρας γκολ μετά από Μέσι και Εμπαπέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κατηγορία που έχει το δικό της ενδιαφέρον...

Ο Σαντιό Μανέ σημείωσε ακόμα ένα γκολ στο χθεσινό ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, φτάνοντας τα 25 σε εντός έδρας αναμετρήσεις της Λίβερπουλ από την έναρξη της περσινής σεζόν! Κανείς άλλος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων» δεν είναι τόσο… εξοικειωμένος με τα δίχτυα στο «Άνφιλντ».

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή από την έναρξη της σεζόν 2018-19 έως σήμερα, και τσεκάροντας τις εντός έδρας επιδόσεις των ποδοσφαιριστών στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης διαπιστώνει κανείς ότι ο Μανέ είναι ο τρίτος πιο αποδοτικός ποδοσφαιριστής ενώπιον του κοινού του συλλόγου του.

Πρώτος στη σχετική λίστα, αλλά όχι πολύ… μακριά, είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει σημειώσει 29 γκολ στις αναμετρήσεις του «Καμπ Νου» και δεύτερος ο Κιλιάν Εμπαπέ, με 27 μπροστά στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ο Μανέ ακολουθεί στην τρίτη θέση με 25 και συνεχίζει! Με το ρυθμό που έχει και την «φυσιολογική» απόσταση από τους άλλους δύο, μην σας φανεί παράξενο εάν στο τέλος της σεζόν τον δούμε στην πρώτη θέση…

Πηγή: england365.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News