Πρωτοχρονιά με φουλ δράση στην Premier League

Ποδόσφαιρο
Πρωτοχρονιά με φουλ δράση στην Premier League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2020 κάνει ποδαρικό στην Αγγλία με ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Πρωτοχρονιά βρίσκει όπως κάθε χρόνο τους Άγγλους στα γήπεδα και σήμερα διεξάγεται στην Premier League η 21η αγωνιστική, με εξαίρεση την αναμέτρηση Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που θα γίνει αύριο. 

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να αφήσουν πίσω τους μια περίοδο κάμψης ενώ θα παραταχθούν χωρίς Παπασταθόπουλο και Τσέιμπερς. Η Γιουνάιτεντ δείχνει σημάδια ανάκαμψης και απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη Τσέλσι. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει στον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ που θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, αλλά επανέρχονται οι Πογκμπά και Μπαϊγί.

Η δεύτερη Λέστερ έχει δύσκολη αποστολή στο Νιούκαστλ, ενώ η τρίτη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Έβερτον με τον Έντερσον να επιστρέφει από τιμωρία. Η Τσέλσι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον χωρίς τον Αλόνσο και με αμφίβολο τον Αθπιλικουέτα. Η Τότεναμ κοντράρεται στο «Σεντ Μέρις» με την Σαουθάμπτον δίχως τον τιμωρημένο Σον και με τραυματίες τους Ρόουζ, Ντέιβις και Γιορίς.

Αναλυτικά, η 21η αγωνιστική:

Τετάρτη 1/1

Μπράιτον-Τσέλσι (14:30)

Μπέρνλι-Άστον Βίλα

Νιούκαστλ-Λέστερ (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (19:30)

Νόριτς-Κρίσταλ Πάλας

Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00) 

Πέμπτη 2/1

Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News