default-image

Λίβερπουλ: Παράσταση τίτλου (0-4) στην έδρα της δεύτερης Λέστερ

Ποδόσφαιρο
Λίβερπουλ: Παράσταση τίτλου (0-4) στην έδρα της δεύτερης Λέστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Κλοπ έχει πλέον 17 νίκες και 1 ισοπαλία σε 18 παιχνίδια-Έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις "αλεπούδες"...

Η δεύτερη της Premier League, Λέστερ, υποδέχθηκε στο King Power Stadium την πρωτοπόρο Λίβερπουλ για την τελευταία χρονικά αποψινή αναμέτρηση στο πλαίσιο της Boxing Day.

Οι παίκτες του Κλοπ είχαν λογικά απέναντί τους και την κούραση αφού γύρισαν από το μακρινό Κατάρ με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στις αποσκευές τους! Ε και; Αυτοί τον χαβά τους! Έκαναν ότι ήθελαν τις...αλεπούδες και συνέτριψαν εκτός έδρας τους "μπλε" (0-4). Έτσι αύξησαν τη διαφορά τους από τη Λέστερ στο +13 (η Λίβερπουλ έχει και παιχνίδι λιγότερο)!

Πρωταγωνιστές για τους ρεντς οι Αλεξάντερ-Άρνολντ (ένα γκολ και δυο ασίστ) και Ρομπέρτο Φιρμίνο (δυο γκολ). Το άλλο γκολ ο Μίλνερ με εκτέλεση πέναλτι.

* Η Λίβερπουλ έχει 52 βαθμούς σε 18 ματς, με 17 νίκες και μια ισοπαλία (!), η Λέστερ 39 με 19 παιχνίδια και η Μάντσεστερ Σίτι που παίζει απόψε το 19ο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα στην έδρα της ισχυρής Γουλβς έχει 38 βαθμούς και ασφαλώς μπορεί να περάσει δεύτερη πηγαίνοντας στους 41 (με νίκη). Τότε θα είναι 11 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους του Κλοπ αλλά με παιχνίδι παραπάνω από αυτούς...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News