default-image

Ο Μπάγιεβιτς υποψήφιος για την Εθνική Βοσνίας

Ποδόσφαιρο
Ο Μπάγιεβιτς υποψήφιος για την Εθνική Βοσνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 70χρονος πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, μεταβαίνει για συζητήσεις στο Σαράγεβο…

H εθνική Βοσνίας αναζητά τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Προσινέτσκι με το βλέμμα στον Μάρτιο, όταν θα διεξαχθούν τα playoffs του Nations League που θα χαρίσουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι υποψήφιος ν' αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι στον πάγκο της εθνικής Βοσνίας. Ο 70χρονος πρώην προπονητής των Βέλετς Μόσταρ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ερυθρού Αστέρα, Άρη, Ομόνοια και Ατρόμητου επιβεβαίωσε ότι θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι με σκοπό να συζητήσει με τον ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

"Δεν έχω λάβει ακόμη επίσημη πρόταση. Υπάρχουν συζητήσεις, στις οποίες δεν έχω επίσημα απαντήσει. Θα ήθελε η Βοσνία να πάει στην τελική φάση του Euro 2020, αλλά θα το αναλύσουμε αυτό όταν έλθω στο Σαράγεβο. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο από την Ελλάδα. Είναι ωραίο όταν οι οπαδοί μιλούν καλά για σένα", υποστήριξε ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της Ένωσης.

Η Βοσνία είναι στο Path B των playoffs του Nations League . Υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία στον πρώτο ημιτελικό στη Ζένιτσα και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει - επίσης εντός έδρας - τον νικητή του ζευγαριού Σλοβακία - Ιρλανδία.

Σε περίπτωση που αναδειχθεί νικήτρια θα πάει στο πέμπτο όμιλο της τελικής φάσης - θα διεξαχθεί σε Μπιλμπάο και Δουβλίνο - όπου ήδη βρίσκονται Ισπανία, Πολωνία και Σουηδία.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News