default-image

Ζοσέ Μουρίνιο: Είναι ο νέος τεχνικός της Τότεναμ

Ποδόσφαιρο
Ζοσέ Μουρίνιο: Είναι ο νέος τεχνικός της Τότεναμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε το "μπαμ" η ομάδα του Λονδίνου μετά το "αντίο" σε Ποτσετίνο...

 Η Τότεναμ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ζοσέ Μουρινιο επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που υπήρχαν από χθες το βράδυ.

«Είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε τη πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στη θέση του προπονητή με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23

», αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ η οποία κάνει έναν απολογισμό της θητείας και των τίτλων που έχει στην καριέρα του ο Πορτογάλος.

«Στο πρόσωπο του Ζοζέ έχουμε έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές ποδοσφαίρου. Έχει πλούσια εμπειρία, μπορεί να εμπνεύσει ομάδες και είναι θαυμάσιος στην τακτική. Έχει κερδίσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει προπονήσει. Πιστεύουμε ότι θα φέρει ενέργεια και εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια», τονίζει σε δήλωσή του ο Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρος της Τότεναμ που χαιρέτησε την... άφιξη του Πορτογάλου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια ομάδα με θαυμάσια κληρονομιά και παθιασμένους οπαδούς. Η ποιότητα τόσο του ρόστερ όσο και των ακαδημιών με εξιτάρει. Το να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες είναι αυτό που με προσέλκυσε πάρα πολύ», αναφέρει στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής της Τότεναμ ο Μουρίνιο.

O Ζοσέ Μουρίνιο μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να επανέλθει στους πάγκους, αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ!

Οι Λονδρέζοι ήδη έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με τον 56χρονο τεχνικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αρκετοί Άγγλοι δημοσιογράφοι, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται θέμα χρόνου, ενώ κάποια δημοσιεύματα τονίζουν ότι θα ανακοινωθεί η συνεργασία τους.

Θυμίζουμε ότι ο Μουρίνιο παραμένει άνεργος από τον Δεκέμβριο του 2018, όταν και απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News