default-image

Μένει 15η η Ελλάδα, πλησιάζει η Κροατία

Ποδόσφαιρο
Μένει 15η η Ελλάδα, πλησιάζει η Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θρίλερ… συνεχίζεται στην κατάταξη της UEFA

Άποντη έμεινε για ακόμη μία ευρωπαϊκή η Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA λόγω της ήττας του Ολυμπιακού από την Μπάγερν.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει στην 15η θέση αλλά το θρίλερ συνεχίζεται καθώς  η Κροατία μείωσε την διαφορά μετά την ισοπαλία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3-3 με τη Σαχτάρ και ανέβηκε στην 17η θέση όντας 425 βαθμούς πίσω από την Ελλάδα. Αντίθετα η βαθμολογία της Σερβίας με την ήττα του Αστέρα από την Τότεναμ παρέμεινε αμετάβλητη με τους Σέρβους να χάνουν μια θέση.

Βέβαια την Πέμπτη θα γίνουν περισσότερα ματς που ενδιαφέρον την Ελλάδα στη μάχη της 15ης θέσης καθώς θα έχουμε παιχνίδι στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Καραμπάγκ ενώ και η 14η Δανία μπορεί να ξεφύγει και άλλο αφού η Κοπεγχάγη θα υποδεχτεί τη Ντινάμου Κιέβου.

Η 15η θέση - εκεί όπου βρίσκεται η Ελλάδα - δίνει για την ίδια σεζόν (2020/21) δύο εισιτήρια για το Champions League (δεύτερο και τρίτο προκριματικό), ένα για το Europa (τρίτο προκριματικό) και δύο εισιτήρια για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Οι δύο που ακολουθούν (16η και 17η) δίνουν μόνο ένα εισιτήριο για το Champions League (δεύτερο προκριματικό), κανένα για το Europa League και τρία για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Η 13η και 14η θέση δίνουν δύο εισιτήρια για το Champions League (δεύτερο και τρίτο προκριματικό), ένα στο Europa League (τρίτο προκριματικό) και δύο στο Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News